Ahogyan már érezzük a bőrünkön is, a nyár a végéhez érkezett és itt az idő, hogy megismerjük az őszi legfrissebb kozmetikai irányzatokat. Fáradtságot nem kímélve látogattuk a divat showkat, hogy figyelemmel kísérjük az őszre és télre vonatkozó új trendeket és sminkelési tanácsokat, melyeket szeretnénk megosztani Disztribútorainkkal is. Izgalmas ősznek nézünk elébe, ahol a Sisel Beauty termékek a trendalakításában vezető szerepet képviselnek. Az Ősz Top 3 Smink Trendje a következő:

  1. Ecsetvonásos szemvonal: az idei ősz divatos tekintetét az elsöprően merész vonal alakítja. Minden belefér, a felhúzott szemsaroktól a vad szárnyakig! A Sisel Beauty Fierce SiseLash™3D tökéletes eszköz, hogy szembetűnő, merész sminket készítsen, kifejezetten ha a Timeless Minerals® termékek közül használja a Szempilla építő Szemspirált (Lash Builder Mascara), és a Timeless Minerals® bronzosítót, mellyel tökéletesen “őszivé” árnyalhatja szem környékét.

  2. Telt, érzéki ajkak: akár a Timeless Minerals® termékvonal Desire, Sugar Plumb vagy Wine Berry szín mellett dönt, a telt, érzéki ajkak uralják az idei ősz és tél divatvilágát. A Slim Lip Sticks nagyszerű választás minden hangulatban, kifejezetten ha befejező lépésként a Siseln Lips & Hips™ Lip Gloss termékünkkel teszi fénylően ragyogóvá telt ajkait. Ez minden, amire szüksége van, hogy lábai előtt heverjen a világ!

  3.  Pirosított orca: kifejezetten a “pirosított” orca az idei ősz trendje, melyet könnyedén elérhet a Timeless Minerals® Blush használatával. Mindent egy kézben tudhat, ami a finoman árnyalt orcához elengedhetetlen. Adjon arcának élénk pírt a minden ízében természetes pirosítónkkal.

A Sisel Beauty Timeless Minerals® kozmetikai vonal az elsődleges választása mindazon nőknek, akik be szeretnék zsebelni az elismerő bókokat, de méreganyagmentesen szeretnék elérni a varázslatos hatást. A dekor kozmetikai termékek a Sisel Safe filozófia mentén készültek, garantálva, hogy csak biztonságos anyagok kerültek felhasználásra a gyártás során, melyek nem csak önnek, de a környezetünk számára is biztonságos.

A jövőbeni blogbejegyzések során további divatvilágból származó tanácsokat és trendeket fogunk megosztani Önökkel, ezért látogassa rendszeresen a Sisel Beauty weboldalunkat. Soha nem tudhatja mikor lepjük meg egy új termékkel!

 

LeiselSignature