Több hónapos kemény munka és gondos előkészületek után örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk az új énünket! Fáradtságot nem kímélve iparági szakértőkkel karöltve, kreatív szakemberekkel és lelkes, segítőkész disztribútorok bevonásával elhozzuk Önöknek a megújított, felfrissített Sisel Életérzést.
A frissítés eredményeként számos új csavart és változást fognak tapasztalni megjelenésünkben, marketing anyagainkban, csomagolásunkon, a jutaléktervben és máshol is. De bárhogy is, biztosíthatjuk róla, hogy mi még ugyanaz a megszeretett és megismert Sisel vagyunk, csak egy sokkal jobb kiadásban!

 

A Sisel Levél
Az első dolog, amit észre fog venni, az a logónk. Ahogyan a minket körülvevő világ is változik és fejlődik, úgy mi is. Magunk mögött hagytuk korábbi, folyó írásra épülő logónkat, és egy friss, modern vonalút hoztunk létre. Azt a szakmai hozzértést és gondoskodó hozzáállást hivatott szimbolizálni, mellyel minden termékünkhöz közelítünk.
Ha jobban megnézi, látni fogja, hogy a zöld levél vonalaival egy DNS láncrészletre is hasonlít. Ez teljesen szándékos kombináció, hogy kifejezze elhivatottságunkat az iránt, hogy a legjobb, természetes termékeket tegyük elérhetővé a piacon, ugyanakkor mindezt a legjobb és legfrissebb tudományos kutatási eredményekre alapozzuk.
Az új logó annak ígéretét hordozza, hogy folyamatosan jobbá és jobbá tudjuk tenni életét valódi hatékonysággal bíró, forradalmi újításokon nyugvó termékekkel. Ez a szimbólum a tekintély és magabiztosság jelképe. Ha a Sisel Levelet látja, biztos lehet benne, hogy a legjobbat választotta.

 

Új Külső, Új Érzés
Néhány termékünk csomagolása eléggé divatjamúlt. Az idők során néhány frissítésben volt részük, de a fő elemeket változatlanul hagytuk. Erre jó okunk volt: Olyan csomagolást hoztunk létre, ami mindenki tetszését elnyerte. A design, a színek, az üzenet; passzoltak a termékeinkhez.
Az idők azonban változnak. A design sztenderdek, az árnyékolás… még a betük kanyaríntásának módja is (tényleg!) drasztikusan megváltozott az elmúlt 10 évben. Tisztában vagyunk termékeink minőségével, és ezért a megjelenésüktől is ezt várjuk el.
Új csomagolásunk a régi természetszerű fejlődéseként jött létre. Gondoljon rá úgy, mint a Sisel 2.0 kiadására. De mindenek fölött, aggodalomra semmi oka; bár a csomagolásba vittük egy új csavart, a termékeink még mindig 100%-ban azok, amiket megismert és megszeretett.

 

Mostantól a Sisel.net címen talál meg
Bár weboldalunk nagyszerű volt régi formájában is, elismerjük, hogy egy kicsit rendezetlen volt. Sokan panaszkodtak arra, hogy nem találják meg könnyen a keresett információt, vagy nehézkes a kosárhoz, vagy a blogunkhoz való hozzáférés. Kulcsfontosságúvá vált egy finomhangolás vagy valami ilyesmi elvégzése. Végül az ilyesmiből egy teljes nagygenerál lett.
Már nem csak otthonról végezhető lehetőség vagyunk, de egy teljesen új életérzést is kínálunk. Az új weboldal megmutatja a jobb életstílust, melyet teljessé termékeinkkel, eseményeinkkel, híreinkkel tehet, így élve az Önnek is kijáró legjobb életet. Látni fogja a képi világát illetően a ragyogóbb színeket, az aktív életet élő embereket, és a kirobbanó energiákat, örömöt és lelkesedést.
Ez a fejlődés ajtónyitó hatással is van a demográfiai korcsoportokat illetően. A fiatalabb korosztály is életének azon szakaszába lép, amikor termékeink relevánssá válnak számukra is. A változások egyes elemeit kifejezetten kortalanra teveztük, hogy ajtót nyissunk mindenki számára, jelezve, hogy mindenkit örömmel látunk Sisel családunkban.
Végül is, cégünk azt ígéri, hogy velünk életét energikusabban, boldogabban és fiatalosan élheti. Itt volt az ideje, hogy weboldalunk is ezt az üzenetet közvetítse.

Új jutalékterv
Valószínűleg már mindenki a jutalékterv változásain gondolkodik. Legyünk őszinték, a jutaléktervünk időnként bukkanókat is tartogatott. Figyelemmel hallgattuk a visszajelzéseket, illetve az eredményeket. Új jutaléktervünk a legjobb elemek összegyúrásából született, a zavaros vagy zavart okozó részek kihagyásával. Az elmúlt évek tapasztalata alapján megtartottuk ami működik, és kidobtuk azokat az elemeket, amik nem, valamint felhasználtuk az Önöktől érkezett visszajelzéseket. Maradjanak a közelben további részletekért, melyet hamarosan megosztunk Önökkel.